Kuchnia Narodowa
Więcej
CIASTA
Budyniowe ciasteczka
Norika 60 min. niska
SŁONE PRZEKĄSKI
Sylwestrowe pogacze ze skwarkami
Norika 1 h. 30 min. średnia
Jabłkowa tarta
Norika — niska
Jabłkowe ciasto
Norika 2 h. średnia
CIASTA KREMOWE
Lodowe kostki
Dada 1 h. 30 min. wysoka
Bratysławskie rogaliki bez drożdży
Norika 40 min. średnia
CIASTECZKA
Orzechowe księżyce
Dada — średnia
Ciasto z białek
Norika 60 min. średnia
TORTY
Waniliowo truskawkowy tort walentynkowy
Jurgason 60 min. średnia
WYROBY CUKIERNICZE
Dwukolorowa czekolada
Jurgason 40 min. średnia
Orzechowe kawałki Haraszo
Zuzka — wysoka
Kawowo - karmelowe ciasto
Jurgason 60 min. wysoka
Wielkanocne precelki
Dada 1 h. 30 min. średnia
Kostka karmelowo - orzechowa
Jurgason — średnia
Bananowo - czekoladowe ciasto
Jurgason 50 min. średnia
Ciasteczka linieckie
Zuzka 1 h. 30 min. niska
Dwukolorowe orzechy
Danuška 50 min. niska
PRZETWORY
Winogronowy dżem
Somloi kluski (Somlói galuska)
Jabłkowa kremówka
Pomarańczowe ciasto z orzechami w karmelu
Tort Malakoff z mascarpone
Tort Konik
ZUPY JARZYNOWE
Zupa demikat z ziemniakami
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Warzywne klopsy z cukinią
SŁONE CIASTA
Bałkański kołacz z francuskiego ciasta
Curry z kalafiora i soczewicy
CIELĘCINA
Cielęca wątróbka z boczniakiem
Twarogowy lodowy deser
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się