PRZEPISY

Sałatka z tuńczykiem i jabłkiem

Sałatka z tuńczykiem i jabłkiem

Szybka zdrowa kolacja. Porcje ozdabiamy plasterkiem cytryny. Możemy podawać z na sucho usmażoną kromką chleba.

przepis,fotoprzepis,jabłka,tuńczyk w kawałkach w sosie własnym,Sałatki rybne,Bezglutenowe,Bezlaktozowe,Sezonowe przepisy

Sałatki rybne

Pichcił

Ilość porcji

2

Czas przygotowania

15 min.

Trudność

niska

 

Składniki

Składniki

jabłka400gramów
tuńczyk w kawałkach w sosie własnym160gramów

 

Przepis

1. 

tuńczyk w kawałkach w sosie własnym 160 gramów

Zawartość tuńczyka w konserwie wsypujemy do miski. Delikatnie mieszamy.

2. 

jabłka 400 gramów

Kwaśne jabłka obieramy, na grubo trzemy i mieszamy z tuńczykiem.

Smacznego!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się  • Ustawienia plików cookie