Kuchnia Narodowa
Więcej
WIEPRZOWINA
Pikantna golonka na piwie
SŁONE PRZEKĄSKI
Rolki z piwnego ciasta
PASTY
Pasta z piwnego sera
RYBY
Stek z rekina w cieście piwnym
WOŁOWINA
Gulasz z piwem
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Smażony boczniak w piwnym cieście
Szparagi w cieście piwnym z szynką
KURCZAK
Grillowane udka z kurczaka w marynacie piwnej
Piersi z kurczaka w sosie z boczniaków
KLUSKI NA PARZE
Karlowarskie tostowe knedliki
TORTY
Halloweenowy tort twarogowo-ryżowy bez pieczenia
ŚNIADANIOWE KASZE
Mleczny ryż z owocami
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Królicze wątróbki z jabłkami
Wielkanocne precelki
ROLADY
Kasztanowa rolada
Delikatna nadziewana pieczeń
MUFFINY
Muffiny z winogronami i śliwkami
CIASTECZKA
Ciastko kawowe
Szpinakowe naleśniki z sosem serowym
Faszerowane wieprzowe bocheneczki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie