Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
WIEPRZOWINA
Pikantna golonka na piwie
Dada — średnia
Pokaż przepis
SŁONE PRZEKĄSKI
Rolki z piwnego ciasta
Zuzka — średnia
PASTY
Pasta z piwnego sera
Dada 20 min. niska
RYBY
Stek z rekina w cieście piwnym
Dada 30 min. niska
WOŁOWINA
Gulasz z piwem
Dada 2 h. 30 min. niska
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Smażony boczniak w piwnym cieście
Dada 45 min. średnia
Szparagi w cieście piwnym z szynką
Dada 40 min. średnia
KURCZAK
Grillowane udka z kurczaka w marynacie piwnej
Zuzka 20 min. niska
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaki smażone na maśle
CIASTECZKA
Laskowe dukaty
STRUDLE
Jabłka z cieście francuskim (w szlafroczku)
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka Cezar
SŁODKIE DANIA
Orzechowy makaron
Chałupnicze langosze
ŚNIADANIOWE KASZE
Owsianka z jabłkami i cynamonem
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka z selerem i ananasem
Kakaowe kuleczki
CIASTA
Czereśniowe clafoutis
Wieprzowina na kminku
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się