Kuchnia Narodowa
Więcej
WIEPRZOWINA
Pikantna golonka na piwie
Dada — średnia
SŁONE PRZEKĄSKI
Rolki z piwnego ciasta
Zuzka — średnia
PASTY
Pasta z piwnego sera
Dada 20 min. niska
RYBY
Stek z rekina w cieście piwnym
Dada 30 min. niska
WOŁOWINA
Gulasz z piwem
Dada 2 h. 30 min. niska
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Smażony boczniak w piwnym cieście
Dada 45 min. średnia
Szparagi w cieście piwnym z szynką
Dada 40 min. średnia
KURCZAK
Grillowane udka z kurczaka w marynacie piwnej
Zuzka 20 min. niska
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
CIASTA KREMOWE
Nugatowe ciasto z bitą śmietaną
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Piersi z kurczaka nadziewane pleśniowym serem i boczkiem
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Galaretka wieprzowa
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
SAŁATKI MIĘSNE
Delikatesowa sałatka
CIASTECZKA
Kokosanki
Kokosowe kawałki
Panga w sosie śmietanowo-musztardowym
Czekoladowe babeczki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się