Kuchnia Narodowa
Więcej
CIASTA KREMOWE
Kremowe orzechowe ciasto
WIEPRZOWINA
Ziemniaczane kulki faszerowane wędzonym mięsem
CIASTA
Ciasto z kwaśnego mleka z brzoskwiniami
Orzechowe ciasto z twarogiem i zapiekaną pianą
DODATKI DO ZUP
Zacierka - makaron do zupy
KLUSKI NA PARZE
Śląskie ziemniaczane knedliczki
SŁODKIE DANIA
Ryżowe ciasto z czekoladowymi jabłkami
ZUPY MIĘSNE
Drobiowy rosół z brukselką i domowym makaronem
Makowe ciasto ze śliwkami
WOŁOWINA
Kolorowa pieczeń
ZUPY GRZYBOWE
Zupa grzybowa
NIEUWZGLĘDNIONE SŁODKIE PRZEPISY
Kruszonka
PRZETWORY
Winogronowy dżem
Somloi kluski (Somlói galuska)
Jabłkowa kremówka
Pomarańczowe ciasto z orzechami w karmelu
TORTY
Tort Malakoff z mascarpone
Tort Konik
ZUPY JARZYNOWE
Zupa demikat z ziemniakami
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Warzywne klopsy z cukinią
SŁONE CIASTA
Bałkański kołacz z francuskiego ciasta
Curry z kalafiora i soczewicy
CIELĘCINA
Cielęca wątróbka z boczniakiem
Twarogowy lodowy deser
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się