Kuchnia Narodowa
Więcej
INDYK
Indycze mięso w jogurtowym sosie z niedźwiedzim czosnkiem
CIASTA
Miodowo jabłkowe ciasto z wiśniami
RYBY
Smażona ryba w koperkowym cieście
SAŁATKI WARZYWNE
Porowa sałatka z jogurtem
SŁONE CIASTA
Bałkański kołacz z francuskiego ciasta
MUFFINY
Makowo-marchewkowe muffiny
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Bożonarodzeniowa soczewica z kapustą i grzybami
Cesarska sałatka z pieczonymi ziemniakami
Kapuściana sałatka z jabłkami i bananami
Ćwikłowo-marchewkowa sałatka z jogurtem
Jogurtowo - nektarynkowa terrina
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Pieczony kalafior
ZUPY GRZYBOWE
Zupa z leśnego grzyba siedzunia sosnowego
PRZETWORY
Winogronowy dżem
KURCZAK
Rolada z kurczaka z mielonym mięsem
RYŻ
Ryż na maśle
Sałatka z białej kapusty
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaki smażone na maśle
ZUPY MIĘSNE
Frankfurcka zupa
Ryż basmati z warzywami
Ciasto na zsiadłym mleku
SYROPY I HERBATY
Bożonarodzeniowy poncz
SŁODKIE DANIA
Ziemniaczane kulki nadziewane makiem
CIASTECZKA
Pierniczki z białą polewą
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się