Kuchnia Narodowa
Więcej
INDYK
Indycze mięso w jogurtowym sosie z niedźwiedzim czosnkiem
CIASTA
Miodowo jabłkowe ciasto z wiśniami
RYBY
Smażona ryba w koperkowym cieście
SAŁATKI WARZYWNE
Porowa sałatka z jogurtem
SŁONE CIASTA
Bałkański kołacz z francuskiego ciasta
MUFFINY
Makowo-marchewkowe muffiny
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Bożonarodzeniowa soczewica z kapustą i grzybami
Cesarska sałatka z pieczonymi ziemniakami
Kapuściana sałatka z jabłkami i bananami
Ćwikłowo-marchewkowa sałatka z jogurtem
Jogurtowo - nektarynkowa terrina
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Pieczony kalafior
Smażone grzyby Shimeji
CIASTA KREMOWE
Pijane makowe kostki
atwe lane buchty
Baranek wielkanocny
SONE PRZEKĄSKI
Wędzony wołowy ozór z chrzanem
ZDROWE WYPIEKI
Raw makowe kuleczki
KURCZAK
Grecki wrap z kurczakiem
Dziecięce tiramisu
Niedźwiedzie łapki - Raw
Orzechowa chałka bożonarodzeniowa
WOOWINA
Segedyński gulasz z wołowym mięsem
Ziemniaczana zapiekanka z mięsem
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie