Kuchnia Narodowa
Więcej
INDYK
Indycze mięso w jogurtowym sosie z niedźwiedzim czosnkiem
CIASTA
Miodowo jabłkowe ciasto z wiśniami
RYBY
Smażona ryba w koperkowym cieście
SAŁATKI WARZYWNE
Porowa sałatka z jogurtem
SŁONE CIASTA
Bałkański kołacz z francuskiego ciasta
MUFFINY
Makowo-marchewkowe muffiny
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Bożonarodzeniowa soczewica z kapustą i grzybami
Cesarska sałatka z pieczonymi ziemniakami
Kapuściana sałatka z jabłkami i bananami
Ćwikłowo-marchewkowa sałatka z jogurtem
Jogurtowo - nektarynkowa terrina
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Pieczony kalafior
ZUPY GRZYBOWE
Zupa z leśnego grzyba siedzunia sosnowego
SŁONE PRZEKĄSKI
Szynkowa mini pizza
Warzywne klopsy z cukinią
ZDROWE WYPIEKI
Jabłkowe ciasteczka
Szybkie słone paluszki
Słone krakersy z niedźwiedzim czosnkiem
ActiFry grillowany łosoś z warzywami
Nadziewane pogacze
BABKI
Czekoladowo kokosowa babka z orzechami
CIASTA KREMOWE
Czereśniowe ciasto
Twarogowe ciasto ze śliwkami
Polna sałatka z ćwikłą i orzechami
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie