Kuchnia Narodowa
Więcej
INDYK
Marynowane pieczone udka z indyka
Dada — niska
PASTY
Pasta z awokado
Michal 10 min. niska
KURCZAK
Wędzone udka z kurczaka z puree z groszku w parowarze
WIEPRZOWINA
Pieczona golonka wieprzowa
Dada — średnia
Faszerowane liście kapusty włoskiej w sosie pomidorowym
Dada 2 h. 30 min. niska
Grillowane udka z kurczaka w marynacie piwnej
Zuzka 20 min. niska
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Zupa fasolowa z parówkami
Dada 35 min. średnia
Wieprzowina w folii
Dada 1 h. 20 min. niska
Wędzone mięso z puree z groszku w parowarze
Dada 40 min. niska
Nadziewane placki ziemniaczane
Dada 2 h. średnia
Cevapcici w parowarze
Zapiekane ziemniaczane kluski z kurczakiem
Jurgason 60 min. średnia
Rolada z jajkiem
Dada 1 h. 20 min. średnia
Faszerowana mięsna rolada
Dada 1 h. 30 min. średnia
SOSY
Gęsta zasmażka ze świeżego szpinaku
Dada 25 min. niska
Azjatyckie piersi z kurczaka
MAKARONY
Spaghetti ze szpinakiem
Michal 15 min. niska
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Placki cukiniowo - ziemniaczane
Dada 60 min. niska
DODATKI WARZYWNE
Pieczona ćwikła z czosnkiem
Dada 1 h. 30 min. niska
Piersi z kurczaka z brokułami
Norika 50 min. niska
Zupa z ciecierzycy i mleka
Zapiekany makaron ze szpinakiem
Rolada Stefana
Elenka 2 h. średnia
Cukinia z mięsem drobiowym
Jurgason — niska
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaki smażone na maśle
RYŻ
Śmietanowy ryż
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się