Kuchnia Narodowa
Więcej
ZUPY GRZYBOWE
Flaczki z boczniaków
Dada 40 min. niska
MAKARONY
Pierogi z bryndzą
Dada 1 h. 30 min. średnia
WIEPRZOWINA
Ziemniaki przekładane z mięsem mielonym
Jurgason 45 min. średnia
ZUPY JARZYNOWE
Kwaśna zupa ziemniaczana
Dada 30 min. niska
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaczane gnocchi alias Noky
Michal 60 min. średnia
ZUPY MIĘSNE
Zupa z kaczki
Michal 2 h. średnia
WOŁOWINA
Gulasz z kotła
Michal 4 h. średnia
RYBY
Panga w sosie śmietanowo-musztardowym
Dada 60 min. średnia
SOSY
Sos serowo - ziemniaczany
Potrawka z soczewicy
Jurgason 50 min. niska
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Granadir
Łosoś w cieście ziemniaczanym
Michal 1 h. 10 min. średnia
Zupa szparagowa z ziemniakami
Sandacz na prowansalski sposób
Odwrócona kapusta
Dada 1 h. 30 min. niska
Orawskie jeże
Zuzka — niska
PRZETWORY
Mrożony niedźwiedzi czosnek
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
CIASTA
Bratysławskie rogaliki bez drożdży
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
LIKIERY
Ajerkoniak
CIELĘCINA
Cielęce pieczone kotlety
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Miso zupa z fasolką szparagową
Wielkanocny warkocz
Kapuściana zupa redukująca
Świąteczna zupa z soczewicy
MUFFINY
Garnuszkowe muffiny
Delikatne łososiowe szaszłyki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się