Kuchnia Narodowa
Więcej
WOŁOWINA
Gulasz z flaczków
Dada 60 min. średnia
Hiszpański ptaszek w piekarniku
Michal 1 h. 20 min. niska
Gulasz z kotła
Michal 4 h. średnia
Sos stekowy z musztardą Dijon
Michal 5 min. niska
Chili con carne
Dada 60 min. wysoka
Steki z wołowiny
Michal 10 min. niska
Polędwica z knedlem
Dada — średnia
Sos do steków ze świeżymi ziołami
Wołowe curry
Michal 2 h. 30 min. wysoka
Wołowe udo na korzeniowych warzywach
Michal 2 h. 20 min. niska
Stekowy sos z grzybami
Michal 20 min. niska
Placki ziemniaczane z wołowym mięsem
Gulasz z piwem
Dada 2 h. 30 min. niska
Smażone wołowe kuleczki
Dada 35 min. średnia
Wołowy gulasz
Dada 1 h. 50 min. wysoka
CIASTA KREMOWE
Twarogowe tiramisu
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Kremowe ciasto z mascarpone
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Ciasto orzechowo - karmelowe
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
SAŁATKI MIĘSNE
Delikatesowa sałatka
CIASTECZKA
Kokosanki
CIASTA
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
RYBY
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
Czekoladowe babeczki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się