Przepis na wspaniały deser z karmelowym kremem na orzechowym korpusie delikatnym jak pajęczyna. Cały jest na waflu, aby dało się go wziąć tylko tak, do ręki i podgryzać na przykład z kanapy przy świątecznym filmie.
Kruszonka używana jest z chęcią jako posypka drożdżowych i nie drożdżowych owocowych ciast. Jej przygotowanie jest bardzo proste, wystarczy trzymać się przepisu 2:1:1 (2 części mąki, 1 część cukru i 1 część masła).
Przepis na przygotowanie znanego sernika udoskonalonego owocową bitą śmietaną. Sernik przygotowany jest w małej tortowej formie o średnicy 20 cm, dlatego dla większej ilości osób polecamy upiec go w większej formie i podwoić ilość ...
Dyniowa masa w chrupiącej smażonej tortilli z serem. W tradycyjny sposób smaży się je przełożone tylko na patelni, ale jeśli chcecie wziąć sobie na wycieczkę, możecie je sobie zamknąć i zapiec na grillu elektrycznym.