PRZEPISY
Mięso z rekina ma niewyraźny smak, ale jego przygotowanie w tym puszystym i delikatnie pikantnym cieście zmieni go na rarytas. Przy czym docenicie, że rekin to gatunek ryb chrzęstnych i nie ma prawie żadnych kości. Podajemy z ziemniaczanymi ...
Delikatne mięso rybne ze śmietaną i papryką.
Faszerowane gołąbki są wspaniałym sytym obiadem. Zapieczone pod serową "pierzynką" na pewno będą wam smakować.
Klasyczne smaczne kotlety mielone z wieprzowego mięsa. Jako dodatek polecamy ziemniaki na jakikolwiek sposób.
Przepis na przygotowanie klasycznego włoskiego dania ze specjalnie przygotowanym beszamelem.
Spróbujcie i w waszej kuchni wyczarować tą bardzo smaczną i zdrową strączkową potrawę. Możecie ją serwować jako dodatek razem z ryżem. Dla urozmaicenia dodajcie jajko, grillowane warzywa, tofu lub mięso.
Przepis na smaczny gulasz z wołowego mięsa z korzeniowymi warzywami i papryczką. Dobry dodatkiem może być knedel lub haluszki.
Soczysty "Żółty" :) kurczak z kuszącym delikatnym smakiem Indii. Podajemy z ryżem.
Mięso jest najsmaczniejsze gdy podajemy je z knedlem oraz duszoną kiszoną kapustą.
Ulubione duszone wołowe mięso, które wspaniale smakuje na każdym dodatku na gęsto lub sosie.
Soczyste mięso z warzywami. Podajemy z ziemniaczanym puree.
Przepis na przygotowanie doskonałej musaki.
Przepis na przygotowanie delikatnych wołowych polędwiczek na redukcji z czerwonego wina. Tak smacznie przygotowane mięso podawane jest z puree ze słodkich ziemniaków i warzyw korzeniowych ze śmietaną oraz ziołami.
Coś smacznego by wykorzystać pozostałe mięso wędzone po świętach.
Smaczne małe wieprzowinki podajemy z ziemniaczanymi dodatkami lub świeżymi sałatkami warzywnymi.
Tradycyjne słowackie główne danie nadające się jako poczęstunek dla całej rodziny podczas świąt.

Najpopularniejsze przepisy

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się