Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
WOŁOWINA
Segedyński gulasz z wołowym mięsem
Dada 2 h. średnia
Pokaż przepis
SOSY
Dynia na gęsto z wołowymi kotletami
Duszona wołowina do ulubionego dodatku na gęsto
Dada 1 h. 30 min. średnia
Gulasz węgierski
Dada 2 h. 20 min. średnia
ZUPY MIĘSNE
Zupa wołowa
Dada 2 h. 30 min. niska
DESERY W PUCHARKACH
Jabłkowy jesienny pucharek
KURCZAK
Roladki z kurczaka w sosie z pora
CIASTA
Jabłkowy kołacz Harmonijka
KACZKA
Pieczona kaczka - najprostszy sposób na jej przygotowanie
Frankfurcka zupa
WIEPRZOWINA
Słowackie kluseczki
Drobiowy rosół z brukselką i domowym makaronem
Piersi z kaczki z sosem żurawinowym
TORTY
Tort Napoleon bez pieczenia
Tort jabłkowo-mascarpone bez pieczenia
Cukinia faszerowana wieprzowiną
ZUPY JARZYNOWE
Kapuśniak
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się