Kuchnia Narodowa
Więcej
DODATKI ZIEMNIACZANE
Frytki z batatów
MAKARONY
Cannelloni z mięsnym farszem
KURCZAK
ActiFry czosnkowy drób
Drób na maśle ze smażoną fasolką szparagową
SŁONE PRZEKĄSKI
Nakładane sery z gyros przyprawami
Spaghetti ogrodnika
Kurczak w cebulowym sosie
WIEPRZOWINA
Wieprzowe mięso na słodko
DZICZYZNA
Faszerowana przepiórka owinięta boczkiem
Nakładany Camembert z czosnkiem i cebulą
Gyros na patelni i tzatziki
Krakersy z dyni
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Słodko - kwaśna zupa fasolowa
Tarhonya
CIASTA KREMOWE
Palce lizać
Marchewkowe ciasto z twarogiem
Ziemniaki smażone na maśle
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Zapiekana cukinia z parmezanem
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka z buraczków z majonezem
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka ryżowa z tuńczykiem
RYBY
Filet z dorsza na parze
Indyjski maślany kurczak
Udka z kurczaka na kiszonej kapuście
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się