Kuchnia Narodowa
Więcej
DODATKI ZIEMNIACZANE
Frytki z batatów
MAKARONY
Cannelloni z mięsnym farszem
KURCZAK
ActiFry czosnkowy drób
Drób na maśle ze smażoną fasolką szparagową
SŁONE PRZEKĄSKI
Nakładane sery z gyros przyprawami
Spaghetti ogrodnika
Kurczak w cebulowym sosie
WIEPRZOWINA
Wieprzowe mięso na słodko
DZICZYZNA
Faszerowana przepiórka owinięta boczkiem
Nakładany Camembert z czosnkiem i cebulą
Gyros na patelni i tzatziki
Krakersy z dyni
CIASTA KREMOWE
Bananowe kremowe ciasto z twarogiem
Tarhonya
Rolada z szynki
Wieprzowa szynka z szynkowaru
ZUPY MIĘSNE
Mangalica kociołkowy gulasz
WOŁOWINA
Węgierski gulasz z flaczków
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Zapiekany kalafior z twarogiem
Kluski z niedźwiedzim czosnkiem
Twarogowy deser z brzoskwiniami
RYBY
Łosoś w cieście ziemniaczanym
CIASTECZKA
Orzechowe świąteczne ciasteczka
Nie pieczona kremówka
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie