Kuchnia Narodowa
Więcej
DODATKI ZIEMNIACZANE
Frytki z batatów
MAKARONY
Cannelloni z mięsnym farszem
KURCZAK
ActiFry czosnkowy drób
Drób na maśle ze smażoną fasolką szparagową
SŁONE PRZEKĄSKI
Nakładane sery z gyros przyprawami
Spaghetti ogrodnika
Kurczak w cebulowym sosie
WIEPRZOWINA
Wieprzowe mięso na słodko
DZICZYZNA
Faszerowana przepiórka owinięta boczkiem
Nakładany Camembert z czosnkiem i cebulą
Gyros na patelni i tzatziki
Krakersy z dyni
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Smażone grzyby Shimeji
CIASTA KREMOWE
Pijane makowe kostki
CIASTA
atwe lane buchty
Baranek wielkanocny
SONE PRZEKĄSKI
Wędzony wołowy ozór z chrzanem
ZDROWE WYPIEKI
Raw makowe kuleczki
Grecki wrap z kurczakiem
Dziecięce tiramisu
Niedźwiedzie łapki - Raw
Orzechowa chałka bożonarodzeniowa
WOOWINA
Segedyński gulasz z wołowym mięsem
Ziemniaczana zapiekanka z mięsem
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie