Kuchnia Narodowa
Więcej
ZUPY JARZYNOWE
Żółta pomidorowa zupa
WYROBY CUKIERNICZE
Pszenne karmelowe kuleczki
DESERY W PUCHARKACH
Domowy czekoladowy budyń
CIASTA
Piernikowy chlebek z żytniej mąki
Letnia pomidorowa zupa
CIASTECZKA
Karmelowe wegan kuleczki
Pieczone jabłka w francuskim cieście
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Królicze wątróbki z jabłkami
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Wegetariańska faszerowana papryka
SAŁATKI WARZYWNE
Chrupiąca warzywna surówka
SŁODKIE ŚNIADANIA
Śniadaniowe naleśniki ze świeżymi morelami
Malinowe lody
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Słodko - kwaśna zupa fasolowa
MAKARONY
Tarhonya
CIASTA KREMOWE
Palce lizać
Marchewkowe ciasto z twarogiem
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaki smażone na maśle
Zapiekana cukinia z parmezanem
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka z buraczków z majonezem
Sałatka ryżowa z tuńczykiem
RYBY
Filet z dorsza na parze
KURCZAK
Indyjski maślany kurczak
Udka z kurczaka na kiszonej kapuście
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się