Kuchnia Narodowa
Więcej
ŚNIADANIA Z JAJEK
Omlet w chrupiącej tortilli
Michal 15 min. średnia
WIEPRZOWINA
Pieczone wieprzowe mięso na cebuli z marchewką
Dada 2 h. średnia
WOŁOWINA
Hiszpańskie ptaszki
Dada — wysoka
SŁONE CIASTA
Ciasto z boczkiem
Jurgason 55 min. niska
ZUPY MIĘSNE
Barszcz
Dada 2 h. wysoka
MAKARONY
Bryndzowe kluseczki haluszki
Dada 60 min. niska
Hiszpański ptaszek w piekarniku
Michal 1 h. 20 min. niska
KURCZAK
Pieczone gnocchi z mięsem drobiowym
Jurgason 40 min. średnia
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Zupa z bobu z boczkiem
Dada — średnia
Bałkański płomień
Jurgason 60 min. niska
RYBY
Sandacz na prowansalski sposób
Jurgason 50 min. niska
Domowe francuskie ciasto cebulowe
Zuzka 1 h. 30 min. niska
CIASTA KREMOWE
Twarogowe tiramisu
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
Mleczne ciastko
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Kremowe ciasto z mascarpone
Piersi z kurczaka w sosie z boczniaków
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
CIASTECZKA
Kokosanki
SŁODKIE DANIA
Delikatne śliwkowe buchty
CIASTA
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się