Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
SŁONE CIASTA
Strudel nadziewany dynią i bałkańskim serem
Zuzka 60 min. niska
Pokaż przepis
SŁONE PRZEKĄSKI
Słony serowy wianek
Dada 40 min. średnia
Słone serowe ciasto z porem
Dada 60 min. średnia
Serowe słone ciasto z oliwkami
Dada 45 min. średnia
Bałkański kołacz z francuskiego ciasta
Dada 50 min. średnia
Serowy strudel z tofu
Michal 60 min. niska
KURCZAK
Zapiekanka z kurczakiem
Dada 1 h. 15 min. wysoka
DODATKI ZIEMNIACZANE
Cukiniowo - ziemniaczane puree
WIEPRZOWINA
Morawski wróbel
Ziemniaczane kluski - haluszki
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Leczo z jajkiem
MAKARONY
Pierogi z bryndzą
Roladki z kurczaka w sosie z pora
Smażona cukinia w jogurtowym cieście
CIASTECZKA
Laskowe dukaty
SAŁATKI WARZYWNE
Surówka z białej kapusty i marchewki
Sałatka z imbirem
Pieczone łazanki z leśnymi grzybami
TORTY
Czekoladowy kopiec kreta
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się