Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
SŁONE CIASTA
Strudel nadziewany dynią i bałkańskim serem
Zuzka 60 min. niska
Pokaż przepis
SŁONE PRZEKĄSKI
Słony serowy wianek
Dada 40 min. średnia
Słone serowe ciasto z porem
Dada 60 min. średnia
Serowe słone ciasto z oliwkami
Dada 45 min. średnia
Bałkański kołacz z francuskiego ciasta
Dada 50 min. średnia
Serowy strudel z tofu
Michal 60 min. niska
KURCZAK
Zapiekanka z kurczakiem
Dada 1 h. 15 min. wysoka
CIASTECZKA
Marcepanowe serduszka z migdałową polewą
CIASTA
Jabłkowe ciasto z budyniem i posypką
ZUPY JARZYNOWE
Kwaśna zupa ziemniaczana
Bożonarodzeniowe kawowe ciasteczka
TORTY
Śmietanowy tort z twarogowymi kuleczkami
Słodki chlebek z cukinii z nasionami chia
ActiFry piersi z kurczaka z truskawkowym sosem
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Pieczarki z brokułami w ostrygowym sosie
Grillowany ser dojrzewający z orzeszkami ziemnymi
DODATKI WARZYWNE
Ćwikła z serem Feta
Ciasto twarogowe
Słodko - kwaśna zupa z ziemniakami i ciecierzycą
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się