Kuchnia Narodowa
Więcej
RIZOTTO
Warzywne risotto
Michal 40 min. niska
ZUPY JARZYNOWE
Zupa szparagowa z niedźwiedzim czosnkiem
Michal 30 min. niska
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Toskańska zupa fasolowa
Dada 40 min. średnia
Zupa z pora
Michal 6 min. niska
Zupa z buraków ćwikłowych
Zuzka 60 min. średnia
Kukurydziana zupa kremowa
Zuzka 30 min. niska
Groszkowe risotto
Risotto z serem Pecorino
Michal 60 min. niska
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
WYROBY CUKIERNICZE
Rumowe kulki tylko dla dorosłych
KURCZAK
Rolada z kurczaka z mielonym mięsem
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
KACZKA
Pieczona kaczka - najprostszy sposób na jej przygotowanie
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Ryż dmuchany w polewie karmelowej
SŁODKIE DANIA
Kluseczki z makiem
Bananowo - migdałowe ciasto
ŚNIADANIOWE KASZE
Kasza kukurydziana z bananami
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Camembert z niedźwiedzim czosnkiem
Kalafior z indyjskimi przyprawami
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie