Kuchnia Narodowa
Więcej
SOSY
Szybki fasolowy dodatek na gęsto z białej fasoli
ZUPY JARZYNOWE
Zupa z czerwonej kapusty
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Tofu w soczewicowym sosie
WOŁOWINA
Wołowe kostki w śmietanowym sosie z marchewką
Wegetariańska faszerowana papryka
Soczewicowy masala dal
SAŁATKI RYBNE
Śledziowa sałatka z warzywami
ZUPY MIĘSNE
Kapuśniak z mięsem wołowym
DODATKI ZIEMNIACZANE
Smażone przyprawione ziemniaki z cebulą
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Zupa fasolowa z pomidorami
WIEPRZOWINA
Mięso z sosem marchewkowo-pietruszkowym
Gulasz z boczniaka ostrygowatego
CIASTA KREMOWE
Twarogowe tiramisu
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Kremowe ciasto z mascarpone
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Ciasto orzechowo - karmelowe
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
CIASTECZKA
Kokosanki
Kokosowe kawałki
CIASTA
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
RYBY
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
Czekoladowe babeczki
Sandacz na prowansalski sposób
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się