Kuchnia Narodowa
Więcej
KLUSKI NA PARZE
Karlowarskie tostowe knedliki
Michal 45 min. średnia
Karlowarski knedel
Michal 1 h. 10 min. niska
WIEPRZOWINA
Szaszłyki w parowarze
Dada 60 min. niska
Domowy knedel na parze
Zuzka 50 min. niska
ZUPY MIĘSNE
Szybki rosół z garnka na parę
Dada 30 min. niska
KURCZAK
Proste piersi z kurczaka z brokułami
Dada 40 min. niska
Domowy drożdżowy knedel z garnka parowego
Dada 1 h. 30 min. niska
Wieprzowe rolki (hiszpański ptaszek) w parowarze
Knedle z pieczarkami i boczkiem
RYBY
Panga w sosie śmietanowo-musztardowym
Dada 60 min. średnia
Kluski brokułowe z mięsem wędzonym w garnku na parę
Cevapcici w parowarze
Faszerowane roladki drobiowe w parowarze
Dada 1 h. 30 min. średnia
SŁODKIE DANIA
Knedle ze śliwkami i bułką tartą
Elenka 1 h. 15 min. niska
INDYK
Indycza sakiewka w parowarze
Dada — niska
Chrupiący kurczak
PRZETWORY
Mrożony niedźwiedzi czosnek
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
CIASTA
Bratysławskie rogaliki bez drożdży
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
LIKIERY
Ajerkoniak
Piersi z kurczaka nadziewane pleśniowym serem i boczkiem
TORTY
Raw bananowo kokosowy tort
RYŻ
Śmietanowy ryż
DESERY
Rabarbarowe kremowe ciasto
Drobiowe szpinakowo-jajeczne roladki
MUFFINY
Garnuszkowe muffiny
Delikatne łososiowe szaszłyki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się