Kuchnia Narodowa
Więcej
WIEPRZOWINA
Morawski wróbel
Michal 1 h. 30 min. niska
Szaszłyki w parowarze
Dada 60 min. niska
Francuskie ziemniaki
Ivan 1 h. 30 min. średnia
Słowackie kluseczki
Dada 60 min. wysoka
Babcina zapiekanka
Dada 60 min. średnia
Mięsno ziemniaczane knedle w parowarze
Dada — niska
Wieprzowe rolki (hiszpański ptaszek) w parowarze
Zapiekane faszerowane pieczarki
Czosnkowo-paprykowy boczek
Wędzone mięso z puree z groszku w parowarze
Dada 40 min. niska
Wieprzowina w sosie jabłkowym
Faszerowane wieprzowe bocheneczki
Nadziewane placki ziemniaczane
Dada 2 h. średnia
Gotowana wędzona karkówka
Dada 1 h. 30 min. niska
Meksykańskie sauté
Jurgason 60 min. niska
Wieprzowina w folii
Dada 1 h. 20 min. niska
Mięsno-warzywny strudel w cieście francuskim
Cevapcici w parowarze
Rolada z jajkiem
Dada 1 h. 20 min. średnia
Kotlet wieprzowy w ziemniaczanym cieście
Wieprzowe saute z wątróbką
Zapiekane mieszane ziemniaki
Dada 1 h. 30 min. średnia
Pieczone wieprzowe kuleczki
Wieprzowina na grzybach
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaki smażone na maśle
RYŻ
Śmietanowy ryż
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się