Kuchnia Narodowa
Więcej
CIASTA KREMOWE
Francuskie ciasto Mille-feuille
Michal 1 h. 30 min. wysoka
Ciasto owocowe z galaretką kefirową
Zuzka 45 min. średnia
CIASTECZKA
Kółeczka z orzechową pianką
Jurgason 45 min. niska
BABECZKI
Kruche piankowe babeczki
Jurgason 50 min. wysoka
CIASTA
Wielkanocny kogucik
Jurgason 60 min. średnia
ROLADY
Twarogowa rolada
Michal 60 min. niska
SŁODKIE ŚNIADANIA
Świąteczny keks
Dada 2 h. 30 min. wysoka
Sernik
Jurgason 1 h. 20 min. średnia
Twarogowy deser z brzoskwiniami
Michal 1 h. 15 min. średnia
Orzechowe sztangielki
Norika 1 h. 30 min. niska
Nadziewane koszyczki babuni
Norika 60 min. średnia
Herbatniki
Danuška 50 min. niska
Wielkanocna chałka
Zuzka 1 h. 30 min. niska
Bożonarodzeniowe czekoladowe torciki
Danuška 45 min. niska
Twarogowy deser z rabarbarem
Michal 2 h. średnia
Wielkanocne judasze
MUFFINY
Delikatne muffiny bananowo-truskawkowe
Zuzka 40 min. niska
Kruche linieckie ciasteczka
Jurgason 1 h. 30 min. średnia
Twarogowe tiramisu
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Kremowe ciasto z mascarpone
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
SAŁATKI MIĘSNE
Delikatesowa sałatka
Kokosowe kawałki
Kokosanki
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
RYBY
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
Czekoladowe babeczki
Sandacz na prowansalski sposób
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się