Kuchnia Narodowa
Więcej
SAŁATKI RYBNE
Sałatka z tuńczykiem i selerem naciowym
Zuzka 45 min. średnia
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka grecka
Michal 10 min. niska
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka z szynką
Dada — średnia
SOSY
Groszek na gęsto z niedźwiedzim czosnkiem
Dada 60 min. średnia
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaki z kurkumą
Dada 24 min. średnia
PASTY
Skwarkowa pasta
Zuzka 30 min. niska
Potrawka Hokkaido
Michal 30 min. niska
Czosnkowe smarowidło z cottage serem
Dada 10 min. niska
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Marchwiowo - ziemniaczane sabji w pomidorowym sosie
Dada 35 min. średnia
Curry z bakłażanem i ciecierzycą
Dada 25 min. średnia
KURCZAK
Naleśniki z wątrobianym pasztetem
Dada 1 h. 30 min. niska
Sos z czerwonej soczewicy z kokosowym mlekiem
Dada 35 min. niska
Pikantna grzybowa jajecznica
Dada 30 min. niska
DODATKI WARZYWNE
Kiszona kapusta na czerwonej cebuli
Dada 20 min. niska
Marchewkowo-kapuściana surówka z jogurtem
Dada — niska
CIASTA
Bratysławskie rogaliki bez drożdży
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
LIKIERY
Ajerkoniak
Piersi z kurczaka nadziewane pleśniowym serem i boczkiem
CIASTA KREMOWE
Domowe ciasto Dobosza
RYŻ
Śmietanowy ryż
MUFFINY
Orzechowe babeczki na Halloween
ZUPY JARZYNOWE
Kapuściana zupa redukująca
Pasta z paluszków krabowych
Garnuszkowe muffiny
SŁONE CIASTA
Szybka pizza
RYBY
Delikatne łososiowe szaszłyki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się