Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
Zupy jarzynowe 75
Zupy mięsne 35
Zupy z roślin strączkowych 34
Zupy grzybowe 16
Dodatki do zup 4
DODATKI ZIEMNIACZANE
Cukiniowo - ziemniaczane puree
WYROBY CUKIERNICZE
Rumowe kulki tylko dla dorosłych
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Smażone grzyby Shimeji
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka Paryski sen
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
WIEPRZOWINA
Morawski wróbel
Ziemniaczane kluski - haluszki
Domowy smalec wieprzowy i skwarki
MAKARONY
Tarhonya
KACZKA
Pieczone skrzydełka z kaczki
ROLADY
Rolada kokosowa bez pieczenia
Palce lizać
CIASTA
Waniliowy suflet
CIASTECZKA
Laskowe dukaty
Bryndzowe kluseczki haluszki
Gruszkowe ciasto z budyniem
ŚNIADANIA Z JAJEK
Omlet z groszkiem, bazylią i serem feta
Gruszkowe ciasto z karmelem
SOSY
Pikantne jabłkowe chutney z kokosem
Ćwikłowe kofty
DESERY W PUCHARKACH
Gruszkowe twarogowo-budyniowe pucharki
SAŁATKI WARZYWNE
Ćwikłowo-marchewkowa sałatka z jogurtem
Sałatka ćwikłowa z gruszkami
Ćwikłowa sałatka z melisą
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się