Kuchnia Narodowa
Więcej
CIASTA
Ciasto z kwaśnego mleka z brzoskwiniami
TORTY
Wesoły wielkanocny tort Zajączek
INDYK
Piersi z indyka z brzoskwinią i mozzarellą
SŁODKIE DANIA
Nadziewamy drożdżowy ślimak
CIASTA KREMOWE
Kremowe brzoskwiniowe ciasto
SŁODKIE ŚNIADANIA
Gofry z owocami i karmelowym likierem
NALEŚNIKI
Zapiekane naleśnikowe paseczki z orzechami
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
Śmietanowo-biszkoptowy tort
Twarogowo-brzoskwiniowy deser bez pieczenia
Lodowe brzoskwiniowe kostki
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
Nugatowe ciasto z bitą śmietaną
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
WIEPRZOWINA
Ziemniaki przekładane z mięsem mielonym
Galaretka wieprzowa
SAŁATKI MIĘSNE
Delikatesowa sałatka
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
CIASTECZKA
Kokosanki
WOŁOWINA
Steki z wołowiny
KURCZAK
Marokański wróbel w foremce keksowej
Czekoladowe babeczki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się