Kuchnia Narodowa
Więcej
MAKARONY
Lasagne z delikatnym beszamelem
WIEPRZOWINA
Actifry wieprzowe kotleciki dla smakoszy
KURCZAK
ActiFry kotlety drobiowe w serowej panierce z pikantnymi frytkami
NALEŚNIKI
Naleśnikowy przysmak
RYBY
ActiFry Grillowane pstrągi z rozmarynem
ActiFry grilowane piersi z kurczaka z polną sałatą
Drób na maśle ze smażoną fasolką szparagową
Szpinakowe lasagne
ActiFry grillowany łosoś z warzywami
ActiFry marynowany łosoś
Kurczak w cebulowym sosie
Actifry drobiowe szaszłyki
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
CIASTA
Bratysławskie rogaliki bez drożdży
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaki smażone na maśle
Paryskie rożki
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Miso zupa z fasolką szparagową
Makaron z sosem z czarnej fasoli
Bananowo karmelowe ciasto
SAŁATKI MIĘSNE
Łagodna sałatka z kurczaka
TORTY
Tort Szwarcwaldzki
DESERY
Rabarbarowe kremowe ciasto
Drobiowe szpinakowo-jajeczne roladki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się