Kuchnia Narodowa
Więcej
CIASTA KREMOWE
Domowy Cheesecake z borówkami
SŁODKIE DANIA
Twarogowe kuleczki z morelowym sosem
STRUDLE
Jabłkowo twarogowa strucla z suszonymi śliwkami
Twarogowe ciasto z Augsburga
Sernik z borówkową bitą śmietaną
Zapiekane twarogowe naleśniki
CIASTA
Babciny kołacz
Łatwe lane buchty
Ciasto z twarogiem i borówkami
Czekoladowo bananowe kostki bez pieczenia
ZUPY GRZYBOWE
Zupa z leśnego grzyba siedzunia sosnowego
PRZETWORY
Winogronowy dżem
KURCZAK
Rolada z kurczaka z mielonym mięsem
RYŻ
Ryż na maśle
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka z białej kapusty
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaki smażone na maśle
ZUPY MIĘSNE
Frankfurcka zupa
Ryż basmati z warzywami
Ciasto na zsiadłym mleku
SYROPY I HERBATY
Bożonarodzeniowy poncz
Ziemniaczane kulki nadziewane makiem
CIASTECZKA
Pierniczki z białą polewą
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się