Kuchnia Narodowa
Więcej
WIEPRZOWINA
Śmietanowa kapusta włoska na gęsto z wieprzowiną
Wieprzowe roladki z suszonymi morelami
Wieprzowe kotlety ze śliwkowym dżemem
Wieprzowina ze spaghetti
Wieprzowe kotlety na białym winie
Pieczony schab ze śliwkami
Klasyczne kotlety schabowe
Marynowane wieprzowe steki z boczkiem
Szaszłyki w parowarze
Wieprzowina na grzybach
Odwrócone wieprzowe kotlety
Duszona wieprzowina na grzybach
ZUPY GRZYBOWE
Zupa z leśnego grzyba siedzunia sosnowego
PRZETWORY
Winogronowy dżem
KURCZAK
Rolada z kurczaka z mielonym mięsem
RYŻ
Ryż na maśle
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka z białej kapusty
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaki smażone na maśle
ZUPY MIĘSNE
Frankfurcka zupa
Ryż basmati z warzywami
CIASTA
Ciasto na zsiadłym mleku
SYROPY I HERBATY
Bożonarodzeniowy poncz
SŁODKIE DANIA
Ziemniaczane kulki nadziewane makiem
CIASTECZKA
Pierniczki z białą polewą
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się