Kuchnia Narodowa
Więcej
Curry z kalafiora i soczewicy
ZUPY JARZYNOWE
Gazpacho
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Dyniowa quesadilla
Tofu w soczewicowym sosie
ŚNIADANIA Z JAJEK
Jajecznica z kurkami
MAKARONY
Makaron z kurkami i łososiem
Ziemniaczana bakłażanowa masala
Warzywne subji z cukinią
SOSY
Soczewicowy masala dal
Czerwona soczewica ze szpinakiem
Ćwikłowe kofty
Gryczane risotto z fenkułem
WYROBY CUKIERNICZE
Rumowe kulki tylko dla dorosłych
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
WIEPRZOWINA
Pieczona wędzona wieprzowa golonka
KURCZAK
Rolada z kurczaka z mielonym mięsem
Tarhonya
LIKIERY
Ajerkoniak
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Słodko - kwaśna zupa fasolowa
SŁONE PRZEKĄSKI
Paluszki serowe z ciasta francuskiego
Smażony kalafior w cieście z ciecierzycy
CIASTA
Makowy tarty kołacz
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie