Kuchnia Narodowa
Więcej
Curry z kalafiora i soczewicy
ZUPY JARZYNOWE
Gazpacho
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Dyniowa quesadilla
Tofu w soczewicowym sosie
ŚNIADANIA Z JAJEK
Jajecznica z kurkami
MAKARONY
Makaron z kurkami i łososiem
Ziemniaczana bakłażanowa masala
Warzywne subji z cukinią
SOSY
Soczewicowy masala dal
Czerwona soczewica ze szpinakiem
Ćwikłowe kofty
Gryczane risotto z fenkułem
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
BABKI
Babka orkiszowa z delikatnym nadzieniem
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
CIASTECZKA
Kółeczka z orzechową pianką
SŁONE PRZEKĄSKI
Galaretka wieprzowa
SAŁATKI MIĘSNE
Delikatesowa sałatka
TORTY
Tort Konik
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
Wielkanocne precelki
CIASTA
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
Łagodna sałatka z kurczaka
KURCZAK
Marokański wróbel w foremce keksowej
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się