Kuchnia Narodowa
Więcej
INDYK
Indycze mięso w jogurtowym sosie z niedźwiedzim czosnkiem
CIASTECZKA
Tradycyjne orzechowe pierniczki
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Wegetariańska faszerowana papryka
Ziemniaczana bakłażanowa masala
Warzywne subji z cukinią
Ziemniaczano-kalafiorowa masala
Pikantny groch z marchewką
SOSY
Czerwona soczewica ze szpinakiem
Ćwikłowe kofty
KURCZAK
ActiFry Piersi z kurczaka ze szpinakiem
Gryczane risotto z fenkułem
Pikantne jabłkowe chutney z kokosem
PRZETWORY
Winogronowy dżem
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
Jabłkowa kremówka
Pomarańczowe ciasto z orzechami w karmelu
TORTY
Tort Malakoff z mascarpone
Tort Konik
ZUPY JARZYNOWE
Zupa demikat z ziemniakami
Warzywne klopsy z cukinią
SŁONE CIASTA
Bałkański kołacz z francuskiego ciasta
Curry z kalafiora i soczewicy
CIELĘCINA
Cielęca wątróbka z boczniakiem
Twarogowy lodowy deser
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się