Kuchnia Narodowa
Więcej
INDYK
Indycze mięso w jogurtowym sosie z niedźwiedzim czosnkiem
CIASTECZKA
Tradycyjne orzechowe pierniczki
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Wegetariańska faszerowana papryka
Ziemniaczana bakłażanowa masala
Warzywne subji z cukinią
Ziemniaczano-kalafiorowa masala
Pikantny groch z marchewką
SOSY
Czerwona soczewica ze szpinakiem
Ćwikłowe kofty
KURCZAK
ActiFry Piersi z kurczaka ze szpinakiem
Gryczane risotto z fenkułem
Pikantne jabłkowe chutney z kokosem
WYROBY CUKIERNICZE
Kokosowy pień
SYROPY I HERBATY
Bożonarodzeniowy poncz
PASTY
Jajeczna pasta z niedźwiedzim czosnkiem
CIASTA
Łatwe lane buchty
MUFFINY
Pijane wielkanocne zające
ZDROWE WYPIEKI
Raw makowe kuleczki
Grecki wrap z kurczakiem
Niedźwiedzie łapki - Raw
CIASTA KREMOWE
Dziecięce tiramisu
CIELĘCINA
Cielęcy gulasz z ziemniakami
WIEPRZOWINA
Ziemniaczana zapiekanka z mięsem i fasolką
SŁODKIE DANIA
Placuszki z cukinii
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie