Kuchnia Narodowa
Więcej
INDYK
Indycze mięso w jogurtowym sosie z niedźwiedzim czosnkiem
CIASTECZKA
Tradycyjne orzechowe pierniczki
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Wegetariańska faszerowana papryka
Ziemniaczana bakłażanowa masala
Warzywne subji z cukinią
Ziemniaczano-kalafiorowa masala
Pikantny groch z marchewką
SOSY
Czerwona soczewica ze szpinakiem
Ćwikłowe kofty
KURCZAK
ActiFry Piersi z kurczaka ze szpinakiem
Gryczane risotto z fenkułem
Pikantne jabłkowe chutney z kokosem
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Słodko - kwaśna zupa fasolowa
MAKARONY
Tarhonya
CIASTA KREMOWE
Palce lizać
Marchewkowe ciasto z twarogiem
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaki smażone na maśle
Zapiekana cukinia z parmezanem
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka z buraczków z majonezem
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka ryżowa z tuńczykiem
RYBY
Filet z dorsza na parze
Indyjski maślany kurczak
Udka z kurczaka na kiszonej kapuście
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się