Kuchnia Narodowa
Więcej
KACZKA
Pieczarki faszerowane kaczą wątróbką
Zuzka 40 min. średnia
Kacze wątróbki na musztardzie
Dada 35 min. średnia
Wątróbka z kaczki w cebulowym sosie
Dada 40 min. średnia
Udka z kaczki z orzechowym farszem
Dada 1 h. 50 min. średnia
Loksze nadziewane wątróbką z kaczki
Dada — średnia
Faszerowana kaczka
Dada 3 h. średnia
CIASTA KREMOWE
Twarogowe tiramisu
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Kremowe ciasto z mascarpone
KURCZAK
Piersi z kurczaka nadziewane pleśniowym serem i boczkiem
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Bananowo - migdałowe ciasto
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
CIASTECZKA
Kokosanki
Kokosowe kawałki
CIASTA
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
RYBY
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
Czekoladowe babeczki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się