Kuchnia Narodowa
Więcej
SŁONE PRZEKĄSKI
Serowe kanapeczki
Dada — niska
Opiekana faszerowana papryka
WIEPRZOWINA
Szparagi z salami
Zuzka 30 min. niska
SŁONE CIASTA
Pizza z francuskiego ciasta
Dada 60 min. średnia
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Faszerowane pieczarki w szlafroku
Dada — średnia
Szybka pizza
Dada 20 min. niska
MAKARONY
Szpinakowe tagliatelle z kiełbasą i grzybami
CIASTA KREMOWE
Bananowe kremowe ciasto z twarogiem
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
Francuskie ciasto Mille-feuille
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Anielskie ciasto z czekoladowym likierem
Galaretka wieprzowa
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
SŁODKIE DANIA
Legumina twarogowo-jabłkowa
RYBY
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
Delikatna nadziewana pieczeń
CIASTA
Kakaowo-orzechowa strucla
NALEŚNIKI
Delikatne śmietanowe naleśniki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie