Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Kapusta pak choi z grzybami shiitake
Michal 25 min. niska
Pokaż przepis
RYBY
Marynowany stek z rekina
Dada — średnia
SAŁATKI WARZYWNE
Ryżowy makaron z warzywami
Michal 15 min. niska
WIEPRZOWINA
Wieprzowe udo z ostrygowym sosem
Michal 2 h. 15 min. niska
KURCZAK
Drobiowe saute z ostrygowym sosem
Zuzka 40 min. średnia
Pieczarki z brokułami w ostrygowym sosie
Dada 30 min. niska
SŁONE PRZEKĄSKI
Serowy strudel z tofu
Michal 60 min. niska
Seitan z groszkiem
Michal 40 min. niska
SOSY
Cukinia na gęsto z tofu
ZUPY JARZYNOWE
Wiosenna chińska zupa
Dada 40 min. niska
Smażone grzyby Shimeji
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka z buraczków z majonezem
Piersi z kurczaka nadziewane pleśniowym serem i boczkiem
ActiFry Piersi z kurczaka ze szpinakiem
CIASTA KREMOWE
Kokosowe kulki
Sos tatarski z kwaśnej śmietany
CIASTECZKA
Laskowe dukaty
CIASTA
Tradycyjne czereśniowe ciasto
ZUPY MIĘSNE
Kapustnica
WYROBY CUKIERNICZE
Kulki kasztanowo - owsiane
ŚNIADANIA Z JAJEK
Brokuły z jajkiem
SŁODKIE DANIA
Orzechowy makaron
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się