Kuchnia Narodowa
Więcej
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Kapusta pak choi z grzybami shiitake
Michal 25 min. niska
RYBY
Marynowany stek z rekina
Dada — średnia
SAŁATKI WARZYWNE
Ryżowy makaron z warzywami
Michal 15 min. niska
WIEPRZOWINA
Wieprzowe udo z ostrygowym sosem
Michal 2 h. 15 min. niska
KURCZAK
Drobiowe saute z ostrygowym sosem
Zuzka 40 min. średnia
Pieczarki z brokułami w ostrygowym sosie
Dada 30 min. niska
SŁONE PRZEKĄSKI
Serowy strudel z tofu
Michal 60 min. niska
Seitan z groszkiem
Michal 40 min. niska
SOSY
Cukinia na gęsto z tofu
ZUPY JARZYNOWE
Wiosenna chińska zupa
Dada 40 min. niska
Piersi z kurczaka w sosie z boczniaków
KLUSKI NA PARZE
Karlowarskie tostowe knedliki
TORTY
Halloweenowy tort twarogowo-ryżowy bez pieczenia
ŚNIADANIOWE KASZE
Mleczny ryż z owocami
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Królicze wątróbki z jabłkami
Wielkanocne precelki
ROLADY
Kasztanowa rolada
Delikatna nadziewana pieczeń
CIASTA
Jabłkowe ciasto
MUFFINY
Muffiny z winogronami i śliwkami
CIASTECZKA
Ciastko kawowe
Faszerowane wieprzowe bocheneczki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie