Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
ZUPY MIĘSNE
Zupa ubojowa
Dada 2 h. 20 min. niska
Pokaż przepis
DODATKI WARZYWNE
Pikantny dal z soczewicy i grochu
Dada 1 h. 45 min. średnia
ZUPY JARZYNOWE
Jesienna śmietanowa zupa
Dada 40 min. niska
SOSY
Zasmażka z soczewicy i ziemniaków
Dada 60 min. niska
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Zupa z soczewicy i kapusty kiszonej
Dada 2 h. średnia
Potrawka z soczewicy
Jurgason 50 min. niska
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaczane kluski - haluszki
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Leczo z jajkiem
CIASTA
Porzeczkowe ciasto z bezą
KURCZAK
Udka z kurczaka na cebuli z cukinią
MAKARONY
Kluski haluszki
Smażona cukinia w jogurtowym cieście
RYBY
Grillowane mątwy
Kluski z kiszoną kapustą
CIASTECZKA
Laskowe dukaty
Grillowane udka z kurczaka w marynacie piwnej
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka ryżowa z tuńczykiem
Rozgrzewająca zupa warzywna
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się