Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
ZUPY MIĘSNE
Zupa ubojowa
Dada 2 h. 20 min. niska
Pokaż przepis
DODATKI WARZYWNE
Pikantny dal z soczewicy i grochu
Dada 1 h. 45 min. średnia
ZUPY JARZYNOWE
Jesienna śmietanowa zupa
Dada 40 min. niska
SOSY
Zasmażka z soczewicy i ziemniaków
Dada 60 min. niska
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Zupa z soczewicy i kapusty kiszonej
Dada 2 h. średnia
Potrawka z soczewicy
Jurgason 50 min. niska
DESERY W PUCHARKACH
Jabłkowy jesienny pucharek
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaczane kluski - haluszki
CIASTECZKA
Upiorne palce wiedźmy
ROLADY
Rolada z likierem jajecznym
KACZKA
Piersi z kaczki z sosem żurawinowym
WIEPRZOWINA
Pieczona rolada wieprzowa
STRUDLE
Twarogowo-jabłkowa strucla
Paluszki z białek
Amerykańskie ziemniaki
Cukinia faszerowana wieprzowiną
Topór kata
WOŁOWINA
Chili con carne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się