Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
ZUPY MIĘSNE
Zupa ubojowa
Dada 2 h. 20 min. niska
Pokaż przepis
DODATKI WARZYWNE
Pikantny dal z soczewicy i grochu
Dada 1 h. 45 min. średnia
ZUPY JARZYNOWE
Jesienna śmietanowa zupa
Dada 40 min. niska
SOSY
Zasmażka z soczewicy i ziemniaków
Dada 60 min. niska
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Zupa z soczewicy i kapusty kiszonej
Dada 2 h. średnia
Potrawka z soczewicy
Jurgason 50 min. niska
MAKARONY
Tarhonya
KURCZAK
Gulasz z kurczaka
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Leczo z jajkiem
CIASTA
Tradycyjne czereśniowe ciasto
CIASTECZKA
Laskowe dukaty
Trdelniki
Delikatne placki z cukinii i ziemniaków
SŁONE PRZEKĄSKI
Nadziewane kanapeczki
Kawowce
SŁODKIE DANIA
Orzechowy makaron
WIEPRZOWINA
Pieczony boczek
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się