Kuchnia Narodowa
Więcej
SŁONE PRZEKĄSKI
Nakładane sery z gyros przyprawami
Dada — niska
PASTY
Pasta z camembertem i cebulą
Dada 15 min. średnia
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Nadziewany bakłażan w cieście
Dada 45 min. wysoka
Nakładany Camembert z czosnkiem i cebulą
SAŁATKI WARZYWNE
Brokułowo - serowa sałatka
Zuzka 20 min. niska
KURCZAK
Piersi z kurczaka z serem z białą pleśnią
Zuzka 60 min. niska
Rolki z piwnego ciasta
Zuzka — średnia
Nadziewany grillowany camembert
Camembert w cieście francuskim
Dada 35 min. średnia
Grillowany cynamonowy Camembert
Dada — średnia
Camembert z niedźwiedzim czosnkiem
Dada 20 min. niska
Faszerowane roladki drobiowe w parowarze
Dada 1 h. 30 min. średnia
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
MAKARONY
Tarhonya
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Słodko - kwaśna zupa fasolowa
CIASTA KREMOWE
Palce lizać
Marchewkowe ciasto z twarogiem
Pasteryzujemy gruszki
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaki smażone na maśle
Zapiekana cukinia z parmezanem
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka z buraczków z majonezem
SŁODKIE ŚNIADANIA
Placuszki z dżemem
Warzywne klopsy z cukinią
Zapiekane ziemniaczane naleśniki z serem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się