swiatwemnie.pl

Nadziewany grillowany camembert

     

Według ilości konsumujących przygotowujemy sobie ilość serów. Ilość chleba, dżemu i musztardy używamy według potrzeby. Na każdy ser potrzebujemy dwa plasterki szynki. Ser możemy sobie przygotować również w domu, na patelni do grillowania, będzie smakował tak samo.

Pichcił

Ilość porcji

Czas przygotowania

Trudność

stredná

 

Kategorie:   

 

 
 

1. 

chleb

Chleb na sucho smażymy i kroimy na kostki.

2. 

ser Camembert  dżem owocowy

Ser przekrawamy na połowę i jedną stronę smarujemy dżemem ...

3. 

musztarda stołowa

... i musztardą.

4. 

Wkładamy pokrojony chleb.

5. 

Przekrojony ser łączymy ...

6. 

szynka schwarzwaldzka

... i owijamy szynką.

7. 

Każdy ser, osobno, zapakowujemy w folię aluminiową.

8. 

Na rozpalonym grillu, krótko, z obydwóch stron grillujemy.

9. 

Rozpakowujemy, odstawiamy na chwilkę do ostudzenia i możemy podawać.

Smacznego!

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się