Kuchnia Narodowa
Więcej
CIASTA
Jabłkowy chlebek
Dada 1 h. 20 min. wysoka
BABKI
Kakaowa babka z twarogiem
Dada 60 min. średnia
Jabłkowo-makowe ciasto
Dada 1 h. 30 min. wysoka
TORTY
Kostka bez pieczenia
Dada 50 min. średnia
SŁODKIE ŚNIADANIA
Świąteczny keks
Dada 2 h. 30 min. wysoka
Twarogowe wielkanocne ciasto
Dada 1 h. 20 min. średnia
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
Babka orkiszowa z delikatnym nadzieniem
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
WIEPRZOWINA
Ziemniaki przekładane z mięsem mielonym
CIASTECZKA
Kółeczka z orzechową pianką
SŁONE PRZEKĄSKI
Galaretka wieprzowa
Tort Konik
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
Wielkanocne precelki
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
RYBY
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
KURCZAK
Marokański wróbel w foremce keksowej
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się