Kuchnia Narodowa
Więcej
WOŁOWINA
Wołowe kostki w śmietanowym sosie z marchewką
Dada 1 h. 30 min. średnia
Hiszpańskie ptaszki
Dada — wysoka
Wołowy kociołkowy gulasz
Michal 4 h. 30 min. wysoka
Ziemniaczana zapiekanka z mięsem
ZUPY MIĘSNE
Barszcz
Dada 2 h. wysoka
Wołowy gulasz
Dada 1 h. 50 min. wysoka
Placki ziemniaczane z wołowym mięsem
Dada — średnia
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
CIASTA KREMOWE
Nugatowe ciasto z bitą śmietaną
Mleczne ciastko
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Kremowe ciasto z mascarpone
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
CIASTECZKA
Kokosanki
Kokosowe kawałki
RYBY
Panga w sosie śmietanowo-musztardowym
CIASTA
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
KURCZAK
Marokański wróbel w foremce keksowej
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się