Kuchnia Narodowa
Więcej
CIASTA
Jabłkowe ciasto z lodami
Delikatne dyniowe ciasto ze skyrem
DODATKI WARZYWNE
Kapusta włoska na śmietanie
CIASTECZKA
Tradycyjne orzechowe pierniczki
MAKARONY
Szpecle z piwnym serem, boczkiem i cebulą
ZUPY JARZYNOWE
Selerowa-porowa zupa z jogurtem
RYBY
ActiFry Łososiowe kotleciki z pieczonymi ziemniakami
SOSY
Pikantne jabłkowe chutney z kokosem
DZICZYZNA
Faszerowana przepiórka owinięta boczkiem
Brokułowa zupa z selerowymi kluseczkami
Kremowa zupa z pora
Orzechowe jabłkowe kostki
PRZETWORY
Pasteryzujemy gruszki
DODATKI ZIEMNIACZANE
Domowe ziemniaczane loksze
CHLEB
Indyjskie placki chlebowe Chapati
SŁONE PRZEKĄSKI
Szynkowa mini pizza
Szybkie słone paluszki
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Warzywne klopsy z cukinią
BABKI
Kakaowa babka z twarogiem
Zapiekane ziemniaki
Czekoladowo kokosowa babka z orzechami
Orzechowo skwarkowe pogacze
ActiFry tofu placki z marchewką
KURCZAK
ActiFry piersi z kurczaka z truskawkowym sosem
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie