Kuchnia Narodowa
Więcej
RYBY
Grillowane mątwy
Michal 40 min. niska
Grillowane kalmary
Michal 15 min. niska
Łosoś w sosie z boczniaków ze szpinakiem
Zuzka 30 min. niska
Panga w sosie śmietanowo-musztardowym
Dada 60 min. średnia
Hoki (filety z miruny) w ziołowej panierce
Dada — niska
Pieczona Tilapia Nilowa
Michal 30 min. średnia
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
Zuzka 25 min. niska
Dorsz z sosem holenderskim
Michal 30 min. niska
Kotleciki rybne
Michal 45 min. niska
Łosoś w cieście ziemniaczanym
Michal 1 h. 10 min. średnia
Pieczony pstrąg
Łosoś ze szpinakiem w cieście francuskim
Zuzka 40 min. niska
Sandacz na prowansalski sposób
Jurgason 50 min. niska
Panga na maśle i cebuli
Dada 40 min. niska
Dorsz z sosem curry
Michal 25 min. niska
WYROBY CUKIERNICZE
Kokosowy pień
CIASTA KREMOWE
Pomarańczowe ciasto z orzechami w karmelu
ROLADY
Rolada kokosowa bez pieczenia
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Zupa fasolowa z wędzoną golonką
MAKARONY
Makaron z sosem z czarnej fasoli
Baranek wielkanocny
SŁODKIE ŚNIADANIA
Placuszki z dżemem
CIASTA
Jabłkowe ciasto
INDYK
Pieczone indycze kotlety
SŁODKIE DANIA
Twarogowe knedle
KURCZAK
Zapiekany makaron
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się