PRZEPISY
Setki sprawdzonych i rzetelnie przygotowanych przepisów na pieczenie ciast, gotowanie dań oraz na różne przetwory dla domowych kucharzy.
Mięso z rekina ma niewyraźny smak, ale jego przygotowanie w tym puszystym i delikatnie pikantnym cieście zmieni go na rarytas. Przy czym docenicie, że rekin to gatunek ryb chrzęstnych i nie ma prawie żadnych kości. Podajemy z ziemniaczanymi ...
Upieczoną rybę podajemy z ciepłym ziemniaczano - serowym sosem, ryżem i plasterkiem cytryny.
Polecana w szczególności do mizerii, różnego rodzaju sałatek warzywnych, śledziowych i sosów przygotowywanych na zimno. Może być też stosowana do potraw na ciepło.
Słodka i soczysta babka, która wam z pewnością będzie smakować.
Coś dla miłośników pikantnych potraw.
Sprawdzony przepis na przygotowanie pysznych kremowych wianuszków z ciasta francuskiego.
Szybki i prosty przepis na przygotowanie smacznego sera hermelin.
Sprawdzona procedura na przygotowanie delikatnego drożdżowego ciasta. Bułki nadają się na przygotowanie hamburgerów.
Sprawdzony przepis na przygotowanie delikatnego tłuszczowego pieczywa.
Wyśmienita babka, która sprawdzi się jako smakołyk na każdą okazję.
Delikatny krem o łagodnym smaku przypraw. Zamiast Gorgonzoli można użyć inny ser z niebieską lub zieloną pleśnią, na przykład Lazur, ale trzeba go zetrzeć.
Podajemy z opiekanymi ziemniakami.
Przepis na przygotowanie polnych przepiórek.

Najpopularniejsze przepisy

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się