PRZEPISY
Smaczne domowe ziemniaczane kulki nadziewane mięsnym farszem.
Ulubione ziemniaczane knedliki faszerowane wędzonym mięsem, podajemy ze smażoną cebulką i kwaśną kiszoną kapustą.
Smaczne mięso drobiowe w delikatnym śmietanowym sosie z azjatycką mieszanką warzyw.
Kolorowa wołowa rolada zapieczona w cieście francuskim. Możemy ją podawać jako ciepły obiad z ziemniaczanymi dodatkami. Tak samo doskonale smakuje na zimno i dlatego świetnie pasuje jako wielkanocny poczęstunek.
Gęsty gulasz z wołowego i wieprzowego mięsa o smaku piwa.
Mięciutka i soczysta wołowina w fantastycznym winnym sosie z warzywami.
8 litrowy garnek tego najlepszego kapuśniaku, 18 porcji dla całej wielkiej rodziny lub przyjaciół. Podajemy ze świeżym chlebkiem a jeżeli mamy ochotę to także z łyżką kwaśnej śmietany na wierzchu porcji.
Delikatne duszone indycze mięso na papryce i cebuli, która tworzy lekki sos. Najlepiej smakuje z duszonym ryżem.
Udka ciemnego zająca argentyńskiego są sprzedawane już wstępnie przygotowane, obłożone boczkiem. Można je przygotować tak jak jest to podane na opakowaniu artykułu, lub można danie wzbogacić o kolejne smaczne składniki.
Mięciutkie wołowe mięso w delikatnym sosie, podawane z parzonym knedlem. Tego musicie wypróbować!
Pieczeń z mielonego mięsa z pieczarkami i warzywami. Podajemy jako samodzielne danie, albo z ziemniaczanym puree.
Zapiekana kapusta z ziemniakami, boczkiem i wędzonym mięsem.

Najpopularniejsze przepisy

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się