PRZEPISY
Prosty w przygotowaniu, szybki i smaczny twarogowy krem z budyniem waniliowym, bitą śmietaną i czekoladą.
Szybka wersja klasycznego deseru z kruchego ciasta francuskiego.
Przepis na przygotowanie prostego francuskiego deseru, którego podstawę stanowi biały gęsty sos i piana z białek.
Ciasto z Augsburga jest ulubionym deserem wszystkich miłośników ciast. Smaczne twarogowe nadzienie na kruchym maślanym cieście, to wszystko polane czekoladową polewą=gwarancja prawdziwej rozkoszy :) Na dużą blachę podwójcie składniki!
Świeże wafle, doskonałe jako przekąska w gorące letnie dni.
Truskawki przyprawione cynamonem i pieprzem na pierzynce ze śmietany i twarogu.
Przepyszny smakołyk na dżdżyste niedzielne popołudnie.
Smaczny gęsty smakołyk.
Szybka przekąska. Dla dorosłych podajemy polane jajecznym likierem.
Smaczny klasyczny i modny przepis na szybkie przygotowanie smakołyku.
Ptasie mleczko bez cukru, ale za to z miodem. Prawdziwy smakołyk, mniam!
Przepis na jeden z najbardziej kremowych deserów, które się składa z warstw ciasta francuskiego i łagodnego waniliowego kremu. Nazwa to tłumaczenie z francuskiego Mille-feuille (czytaj milefej), co oznacza tysiąc płatków.
Przygotujcie sobie królewski prawdziwy czekoladowy budyń z prawdziwej czekolady. Będzie troszkę droższy od tego w proszku, ale to przeżycie jest tego warte.

Najpopularniejsze przepisy

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się