Kuchnia Narodowa
Więcej
MAKARONY
Makaron z duszonymi warzywami
RYBY
Ryba żabnica z groszkowym puree
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Argentyński zając z groszkiem i kukurydzą
WIEPRZOWINA
Pieczarkowo - mięsna pieczeń z groszkiem i kukurydzą
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Groszkowa zupa z kruszonką
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Seitan z groszkiem
SAŁATKI WARZYWNE
Ryżowa sałatka z groszkiem
KURCZAK
Zapiekany makaron
Filet z dorsza na parze
Drobiowa zapiekanka z groszkiem
Faszerowana mięsna rolada
Smażona wątróbka z królika
CIASTA KREMOWE
Nugatowe ciasto z bitą śmietaną
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Piersi z kurczaka nadziewane pleśniowym serem i boczkiem
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Galaretka wieprzowa
SAŁATKI MIĘSNE
Delikatesowa sałatka
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
CIASTECZKA
Kokosanki
Panga w sosie śmietanowo-musztardowym
Marokański wróbel w foremce keksowej
Czekoladowe babeczki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się