Kuchnia Narodowa
Więcej
MAKARONY
Makaron z duszonymi warzywami
RYBY
Ryba żabnica z groszkowym puree
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Argentyński zając z groszkiem i kukurydzą
WIEPRZOWINA
Pieczarkowo - mięsna pieczeń z groszkiem i kukurydzą
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Groszkowa zupa z kruszonką
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Seitan z groszkiem
SAŁATKI WARZYWNE
Ryżowa sałatka z groszkiem
KURCZAK
Zapiekany makaron
Filet z dorsza na parze
Drobiowa zapiekanka z groszkiem
Faszerowana mięsna rolada
SŁONE CIASTA
Bałkański kołacz z francuskiego ciasta
SYROPY I HERBATY
Bożonarodzeniowy poncz
PASTY
Jajeczna pasta z niedźwiedzim czosnkiem
MUFFINY
Pijane wielkanocne zające
CIASTA
Łatwe lane buchty
CIASTA KREMOWE
Baranek wielkanocny
ZDROWE WYPIEKI
Raw makowe kuleczki
ActiFry kotlety drobiowe w serowej panierce z pikantnymi frytkami
Likierowe kostki
Ciasto na zsiadłym mleku
CIELĘCINA
Cielęcy gulasz z ziemniakami
ActiFry hermelin z orzechami
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie