Kuchnia Narodowa
Więcej
MAKARONY
Makaron z duszonymi warzywami
RYBY
Ryba żabnica z groszkowym puree
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Argentyński zając z groszkiem i kukurydzą
WIEPRZOWINA
Pieczarkowo - mięsna pieczeń z groszkiem i kukurydzą
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Groszkowa zupa z kruszonką
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Seitan z groszkiem
SAŁATKI WARZYWNE
Ryżowa sałatka z groszkiem
KURCZAK
Zapiekany makaron
Filet z dorsza na parze
Drobiowa zapiekanka z groszkiem
Faszerowana mięsna rolada
PRZETWORY
Winogronowy dżem
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
Jabłkowa kremówka
Pomarańczowe ciasto z orzechami w karmelu
TORTY
Tort Malakoff z mascarpone
Tort Konik
ZUPY JARZYNOWE
Zupa demikat z ziemniakami
Warzywne klopsy z cukinią
SŁONE CIASTA
Bałkański kołacz z francuskiego ciasta
Curry z kalafiora i soczewicy
CIELĘCINA
Cielęca wątróbka z boczniakiem
Twarogowy lodowy deser
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się