Kuchnia Narodowa
Więcej
RIZOTTO
Risotto z boczniakami
CIELĘCINA
Ossobuco - duszony udziec cielęcy
KACZKA
Udka z kaczki z orzechowym farszem
Risotto z kurkami
WIEPRZOWINA
Pasterskie ciasto
Szparagowe risotto
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Zupa z bobu z boczkiem
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
WYROBY CUKIERNICZE
Kokosowy pień
SŁODKIE DANIA
Makiełki z makiem
SŁONE PRZEKĄSKI
Szynkowa mini pizza
Palce lizać
Wieprzowy język w śmietanowym sosie
Bananowe kremowe ciasto z twarogiem
Proste kuleczki Bajaderki w czekoladzie
CIASTECZKA
Makowe ciasteczka
KURCZAK
Roladki z kurczaka w sosie z pora
Wątróbka z kaczki w cebulowym sosie
DESERY W PUCHARKACH
Jabłkowy jesienny pucharek
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie