Kuchnia Narodowa
Więcej
RIZOTTO
Risotto z boczniakami
CIELĘCINA
Ossobuco - duszony udziec cielęcy
KACZKA
Udka z kaczki z orzechowym farszem
Risotto z kurkami
WIEPRZOWINA
Pasterskie ciasto
Szparagowe risotto
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Zupa z bobu z boczkiem
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
ZUPY GRZYBOWE
Zupa z leśnego grzyba siedzunia sosnowego
PRZETWORY
Winogronowy dżem
KURCZAK
Rolada z kurczaka z mielonym mięsem
RYŻ
Ryż na maśle
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka z białej kapusty
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaki smażone na maśle
ZUPY MIĘSNE
Frankfurcka zupa
Ryż basmati z warzywami
CIASTA
Ciasto na zsiadłym mleku
SYROPY I HERBATY
Bożonarodzeniowy poncz
SŁODKIE DANIA
Ziemniaczane kulki nadziewane makiem
CIASTECZKA
Pierniczki z białą polewą
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się