Kuchnia Narodowa
Więcej
SŁONE PRZEKĄSKI
Drożdżowe sakiewki z serem feta i porem
WOŁOWINA
Wiosenna mięsna rolada
Szpinakowo bryndzowe przekąski
MAKARONY
Cannelloni z mięsnym farszem
WIEPRZOWINA
Musaka
RYBY
Panga w cieście francuskim z borówkami
Spaghetti ze szparagami
Zapiekany makaron ze szpinakiem i boczkiem
Łososiowo serowy strudel
Wędzony wołowy ozór w serowo-czosnkowym cieście
Szybkie słone paluszki
Klasyczne kanapeczki
CIASTA KREMOWE
Twarogowe tiramisu
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
Nugatowe ciasto z bitą śmietaną
Mleczne ciastko
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Kremowe ciasto z mascarpone
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
CIASTECZKA
Kokosanki
SŁODKIE DANIA
Delikatne śliwkowe buchty
CIASTA
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się