Kuchnia Narodowa
Więcej
SŁONE PRZEKĄSKI
Utopence na szybko
Dada — niska
RYBY
Dorsz w cieście z białek
Dada — średnia
Jajka z łososiem
Jurgason 25 min. niska
KURCZAK
Piersi z kurczaka z serem z białą pleśnią
Zuzka 60 min. niska
KACZKA
Pieczone skrzydełka z kaczki
SAŁATKI MIĘSNE
Włoska sałatka
Michal 40 min. średnia
WIEPRZOWINA
Pasterskie ciasto
Jurgason 60 min. wysoka
Sałatka z szynką
Delikatesowa sałatka
Michal 15 min. niska
Pieczone marynowane żeberka
Michal 1 h. 30 min. niska
Delikatesowa kukurydziana sałatka
Jurgason 30 min. niska
MAKARONY
Spaghetti z owocami morza
Zuzka 20 min. niska
MIESZANE NAPOJE ALKOHOLOWE
Bloody Mary
Michal 5 min. niska
Sałatka Cezar
CIASTA KREMOWE
Twarogowe tiramisu
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
Mleczne ciastko
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Kremowe ciasto z mascarpone
Piersi z kurczaka w sosie z boczniaków
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
CIASTECZKA
Kokosanki
SŁODKIE DANIA
Delikatne śliwkowe buchty
CIASTA
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się