Kuchnia Narodowa
Więcej
JAGNIĘCINA
Pieczony udziec jagnięcy z rozmarynem i czosnkiem
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Delikatne placki z cukinii i ziemniaków
Warzywne klopsy z cukinią
Ziemniaczane placki z porem
KACZKA
Pieczarki faszerowane kaczą wątróbką
SŁODKIE DANIA
Jogurtowe pączki bez drożdży
Pieczone warzywne kuleczki
KURCZAK
Kurczak Cacciatore
Kotleciki z czerwonej kapusty
Smażony korzeń lotosu
BABKI
Ananasowa babka
INDYK
Indycze mięso w jogurtowym sosie z niedźwiedzim czosnkiem
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
CIASTA KREMOWE
Nugatowe ciasto z bitą śmietaną
Mleczne ciastko
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Kremowe ciasto z mascarpone
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
CIASTECZKA
Kokosanki
Kokosowe kawałki
RYBY
Panga w sosie śmietanowo-musztardowym
CIASTA
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
Marokański wróbel w foremce keksowej
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się