Kuchnia Narodowa
Więcej
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Delikatne placki z cukinii i ziemniaków
ZUPY MIĘSNE
Frankfurcka zupa
WIEPRZOWINA
Ziemniaczane placki z bawarską pieczenią
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Pieczony marynowany królik z ziemniakami
Kalafiorowe ziemniaczane placki
Ziemniaczany placek z cebulą i niedźwiedzim czosnkiem
Komosa ryżowa z kiszoną kapustą
ZUPY GRZYBOWE
Grzybowa zupa z czarną fasolą
WOŁOWINA
Wołowy gulasz z ziemniakami
Placki ziemniaczane z kalafiorem i brokułem
Actifry wieprzowe kotleciki dla smakoszy
INDYK
Grillowane indycze piersi w czosnkowej marynacie
CIASTA KREMOWE
Twarogowe tiramisu
Smażona wątróbka z królika
Nugatowe ciasto z bitą śmietaną
Mleczne ciastko
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Kremowe ciasto z mascarpone
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
CIASTECZKA
Kokosanki
SŁODKIE DANIA
Delikatne śliwkowe buchty
CIASTA
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
RYBY
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się