Kuchnia Narodowa
Więcej
SŁONE PRZEKĄSKI
Bryndzowe pogacze
SOSY
Dip z niedźwiedzim czosnkiem
SŁONE CIASTA
Ciasto z kiszonej kapusty
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Kernotto z bryndzą i niedźwiedzim czosnkiem
CIASTA
Dyniowe ciasto z bezą
SAŁATKI WARZYWNE
Amerykański Coleslaw z czerwonej kapusty
Langosze z niedźwiedzim czosnkiem
WOŁOWINA
Wołowa zapiekana kapusta
Komosa ryżowa z kiszoną kapustą
Ogórkowo pomidorowa sałatka ze śmietaną
CIASTECZKA
Marcepanowe kocie oczka
Arachidowe mini wieżyczki
CIASTA KREMOWE
Twarogowe tiramisu
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
Nugatowe ciasto z bitą śmietaną
Mleczne ciastko
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Kremowe ciasto z mascarpone
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
Kokosanki
SŁODKIE DANIA
Delikatne śliwkowe buchty
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
RYBY
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się