Kuchnia Narodowa
Więcej
MAKARONY
Lasagne z delikatnym beszamelem
WIEPRZOWINA
Actifry wieprzowe kotleciki dla smakoszy
KURCZAK
ActiFry kotlety drobiowe w serowej panierce z pikantnymi frytkami
NALEŚNIKI
Naleśnikowy przysmak
RYBY
ActiFry Grillowane pstrągi z rozmarynem
ActiFry grilowane piersi z kurczaka z polną sałatą
Drób na maśle ze smażoną fasolką szparagową
Szpinakowe lasagne
ActiFry grillowany łosoś z warzywami
ActiFry marynowany łosoś
Kurczak w cebulowym sosie
Actifry drobiowe szaszłyki
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
CIASTA KREMOWE
Nugatowe ciasto z bitą śmietaną
Mleczne ciastko
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Kremowe ciasto z mascarpone
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
CIASTECZKA
Kokosanki
Kokosowe kawałki
Panga w sosie śmietanowo-musztardowym
CIASTA
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
Marokański wróbel w foremce keksowej
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się